Om oss

Öarnas Fastighetsbyrå har sitt säte på Öckerö och är en fristående mäklarfirma med lokal anknytning till Öckeröarna. Den lokala närheten gör att vi är flexibla, lättillgängliga och mycket serviceinriktade. Detta är en viktig del vid valet av fastighetsmäklare och den service man kan förvänta sig för att få riktigt bra betalt för sin bostad. Vi har verkat på öarna i Norra skärgården sedan 1997, har kontor på Öckerö och bor dessutom på orten.

Många års fastighetsförmedling längs Västkusten, både på fastlandet och på öarna i skärgården har gett oss en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät. Vi skräddarsyr alltid våra tjänster för varje uppdrag, då varje fastighetsaffär är unik.

Vi är också utbildade jurister och bistår gärna med råd. Frågorna kan vara många inför en försäljning eller vad gäller privatlivet i övrigt.

Vill du så hjälper vi dig även med bankkontakter - utan att sitta i knät på någon specifik bank, säljar- eller köparförsäkringar och annat som kan underlätta vid ett husköp.

För det fall ni själva redan har hittat en köpare till er bostad, hjälper vi gärna till med alla handlingar och ser till att allt blir riktigt och rätt. Kanske har ni hittat er nya bostad och vill ha någon på er sida som köpare att fråga om avtalsvillkor eller besiktning etc. Vi biträder gärna!

Tveka inte att kontakta oss när ni funderar på att byta bostad, så berättar vi mer om våra fördelar och vad ni kan förvänta er när ni anlitar oss.

Välkomna ni också!